Skip to main content

frequently asked questions

När får man biljetter och ev. hotellvoucher?

Idag är nästan alla biljetter e-biljetter eller mobilbiljetter. I normala fall mejlar vi ut  biljett och ev. hotellvoucher som senast 1-3 dagar innan respektive evenemang. 

Kan man avboka?

Bokade biljetter och paket till evenemang är ej återbetalningsbara oavsett resenärernas personliga omständigheter. Tyvärr har inte vi någon möjlighet till avbokning hos respektive klubb eller leverantör.


Kan man boka enbart biljett via er?

I de flesta fallen så säljer vi paketresa dvs evenemangsbiljett + minst en natts vistelse. Beroende på evenemang så finns den möjligen. Vänligen kontakta oss så hjälper vi till.

Är det tryggt att köpa en resa via er?

Ja! Tack vare flera års erfarenhet av sportresor kan vi kalla oss experter på de destinationer vi erbjuder. Det innebär att alla hotell är noggrant utvalda för just ditt paket och alla biljetter är 100 % officiella.

Dessutom har vi ställt Resegaranti hos Kammarkollegiet vilket är en stor trygghet för våra kunder.

Evenemang som jag vill gå på finns inte på hemsidan, vad gör jag?

Vi har enbart visst antal paket / erbjudande på våran hemsida. Vänligen skicka en förfrågan till oss så återkommer vi med en skräddarsydd förslag precis efter Era önskemål.

Vad händer när en match flyttas?

Matchbiljetten gäller till det nya datumet. Om du har bokat hotell med oss flyttar vi hotellvistelsen så att den passar nya matchdatumet.  Eventuell prisskillnad på hotell pga. nya datum står kund för.

Kan ni arrangera flygresa?

Vi säljer aldrig några flygresor utan det måste man boka på egen hand. Vi kan däremot hjälpa till och tipsa om olika flygresor beroende på resmål. Vänligen kontakta oss.

Finns det barn/grupp – rabatt?

Priset för barn och vuxna är i princip detsamma för alla våra resor. Grupper större än 5 personer får alltid skräddarsydda erbjudanden, där priset kommer att skräddarsys beroende på paketets innehåll.

I vissa fall blir det billigare och i andra fall kan det mycket väl riskera att bli dyrare om det råder exempelvis stor efterfrågan på hotell och biljetter för avsedd resa.

Hur många platser kan ni garantera tillsammans?

Det beror på leverantör och arena/klubb. Vi kan alltid garantera minst par men till vissa lag kan vi garantera upp till 40-50 platser tillsammans. Vi strävar efter att vara tydliga i paketbeskrivningen med hur många platser kan garanteras ihop beroende på evenemang.

Om du är osäker på vad det gäller för din planerad resa, vänligen kontakta oss.

Anordnar ni företags/förenings/konferans/grupp resor?

Tack vare lång erfarenhet med arrangemang utav resor & expertis om olika resmål hjälper vi till och utformar den optimala resan för större sällskap. Genom våra avtal med några utav världens ledande hotellkedjor & ledande företag i eventbranschen skapar vi en prisvärd och skräddarsydd resa precis efter kundens önskemål.

Oavsett om ni planerar en arbetsresa med jobbet eller vill uppleva något kul med kompisgänget så är Sports Away rätt val. Ingen förfrågan är för liten eller stor. Kontakta oss redan idag